Descotech Metal B.V. in Denekamp

KJB-ledenavond 14 september 2009

Waar: Descotech Metal B.V. in Denekamp

Waarom: Om de kunst van onderhoudend spreken te ervaren

Door Ellen Snel


Eén van de KJB-leden (Benno Masselink) had zijn bedrijfsruimte al een tijdje geleden beschikbaar gesteld voor een KJB-ledenavond. Nu werd daar gebruik van gemaakt. Zo kon iedereen ook meteen zien wat Descotech precies doet. Een hal vol met diverse metaalbewerkingsmachines en halffabrikaten gaf hiertoe een aardige indruk.

OnderhoudenSpreken

Na het begroetingshalfuurtje leidde Benno de avond in. Daarna gaf hij het woord aan Koen Segerink die ons met een boeiend verhaal - doorspekt met humor - uit de doeken heeft gedaan hoe hij terecht is gekomen waar hij nu zit: eigenaar van Segerink woodentools en tevens van Koenraad (Interim P&O). Verder was zijn kijk op hoe zaken te doen inspirerend en verfrissend. 

Zagen

Als toetje was er nog een demonstratie van een buurbedrijf van Descotech: Eco Montage, die een vinding liet zien voor het makkelijker zagen van boomstammen. Uit de reacties hierop bleek heel mooi dat innovatie en elkaar verder willen helpen thema’s zijn die erg leven onder KJB-leden, ook toen de maker in kwestie aangaf nog wel wat zakelijke hulp te kunnen gebruiken.

Uiteraard was er hierna nog gelegenheid om te netwerken, waar met plezier gebruik van werd gemaakt. Al met al een boeiende avond met de bevestiging dat onderhoudend kunnen vertellen een kunst is die ons deze avond plezierde.

Kijken