Bedrijfshulpverlening

KJB-netwerkbijeenkomst 12 april 2010

Waar: Kamer van Koophandel, Enschede

Waarom: Voor een boeiend, zelfs aangrijpend relaas over bedrijfshulpverlening

Door Benno Masselink


Veel sprekers met veel interessante informatie tijdens deze KJB-ledenavond die voor het eerst sinds lange tijd weer op haar 'thuisbasis' plaatsvond: het gebouw van de Kamer van Koophandel in Enschede.

Priscilla Stoel van de Kamer van Koophandel vertelde het een en ander over het project 'Kids in Bizz' waardoor basisscholieren van groep 7 en 8 op speelse wijze kennis kunnen maken met het ondernemerschap.

Jos Lohuis van Lohuis Medical Supplies hield een interactieve voordracht over bedrijfshulpverlening, reanimatie en alles wat daarbij komt kijken. Een boeiend maar vooral aangrijpend relaas waardoor de meeste aanwezigen tot de conclusie kwamen dat ook zij wat moeten en gaan doen aan bedrijfshulpverlening.

Tijdens de inmiddels traditionele 'elevator pitch'-presentaties brachten drie (aspirant-)leden op korte, maar krachtige wijze hun bedrijfsactiviteiten onder de aandacht:

Jan Jaap Bats van de Power Network Group (PNG) lichtte nogmaals het belang van netwerken toe.

Hellen Wevers gaf een korte uiteenzetting over de activiteiten van Visumservice Twente.

Aspirant-lid Giuseppe Levatino houdt zich bezig met het ondersteunen van kleine en middelgrote bedrijven bij het kiezen van de juiste abonnementsvorm voor telefonie.

Tot slot was er volop ruimte voor een andere traditie, het napraten over de onderwerpen van de avond en wat ondernemers anno nu nog meer bezighoudt. Vaak erg leerzaam, altijd leuk.

Maak ook een keer kennis met een KJB-avond en meld je aan voor de volgende bijeenkomst. Je bent van harte welkom!