Kring

Haal meer winst uit jezelf: neem deel aan een KJB-Kring

"Door deel te nemen aan een Kring leer je kijken naar je sterke en zwakke punten en ontwikkel je betere ondernemerskwaliteiten." 


"Een kans tot een goed gesprek over én een kritische blik naar je onderneming, kortom: feedback in een vertrouwde sfeer."

"Leren van wat anderen bezighoudt, soms geeft dat herkenning, het stemt in elk geval tot nadenken en plaatst het in een breder perspectief."

"Kringen kunnen helpen bij het ontdekken van je valkuilen en mogelijke oplossingen om die te omzeilen."

 

Een KJB-Kring ...

... biedt je de kans te groeien in het ondernemerschap. Te leren van ervaringen door problemen en successen te delen met andere ondernemers. Een KJB-kring is een vaste groep van 6 tot 8 personen, die 6 keer per jaar bijeenkomt en onder deskundige begeleiding verschillende onderwerpen uitdiept. Er zijn geen kosten aan verbonden. Na afloop kan de Kring zelfstandig doorgaan.

 

Het programma ...

... bepaal je zelf in overleg met de groep. Bijvoorbeeld over ontwikkelingen in de markt of over de lastige kanten van het ondernemen. Waar loop je tegenaan als ondernemer, hoe komt dat? Wat kan ik daarmee als persoon en als ondernemer? En wat is dat eigenlijk: ondernemen?

 

Het ondernemen ...

... staat niet los van jou als persoon. Je leert van elkaar en van jezelf. Ieder lid brengt onderwerpen in en levert een bijdrage vanuit zijn eigen achtergrond. Elke bijeenkomst sluit je af met afspraken over actiepunten en deze komen als resultaat terug in de volgende bijeenkomst. Deelname is dus vrijwillig maar niet vrijblijvend.

 

Tijdens de Kring wordt er gewerkt volgens deze Kringstructuur.